NAZLI NOMER
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati beraberinde Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ve Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlar ile toplantı yaparak esnaf gezilerinde bulundu.
İlçenin Cudi Paşa konağı Sosyal Tesislerinde Sivil Toplum Kuruluşları ve Muhtarlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati İlçenin sorunlarını dinleyerek destek istedi. Toplantının ardından İlçenin Seyfioğlu Caddesinde esnafı ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati ve beraberindeki Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Milletvekili adayı Yıldız Konal Süslü, Ak Parti Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ile parti yönetim kurulu üyeleri Nebati’ye esnaf gezilerinde eşlik ettiler.
Ziyaretler kapsamında kale mahallesinde yaşlı ve hasta nineyi de ziyaret eden, Nebati ile Konal Süslü geçmiş olsun dileklerinde bulunarak dua istediler.
Gezilerin ardından Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati İlçeden ayrılarak Şanlıurfa’ya geçti.
The requested URL /veriservisi/doviz.php was not found on this server.